Povești și produse în:

Portret de Fermier

Harta Fermelor:

Harta Fermelor Romania, PlatFerma

Jurnal de Bord:

platferma-platforma-fermierilor-si-gurmanzilor-romani

Meșteșug și Design:

Mestesug si design

Produse conservate:

produse la borcan

Restaurante Locale:

Restaurant-La-Ceaun-Tihnit-Brasov

Evenimente:

Evenimente rurale si urbane

Magazine locale:

Magazin online Dor de Verde Iasi

Agropensiuni:

Agropensiuni produse locale, produse romanesti in curand (1)

Întrebări frecvente

Gospodari

Cum ajunge gospodăria mea pe PlatFerma și Harta Fermelor?

Ca să reușim să ne cunoaștem, să spunem povestea gospodăriei tuturor, trebuie mai întâi să ne trimiți un email la platferma@gmail.com și să ne spui, pe scurt, despre gospodăria ta. Apoi, noi revenim cu o serie de întrebări menite să ne îndrume prin poveste și să ne clarifice detaliile care ne interesează pe toți. Întrebările sunt simple (Cine? Ce? Unde? Cum? Când? De ce?), iar răspunsurile fiecăruia sunt cele care diferențiază fermierii.

Ce e dincolo de Portretul de Fermier și locul pe Harta Fermelor?

După ce prezentăm gospodăria ta în fața celor care caută să cumpere produse locale, îți arătăm la ce este folositoare PlatFerma și cum ne dedicăm dezvoltării unei comunități de gurmanzi în jurul fiecărei gospodării în parte.  

Așa că, după prima întâlnire, virtuală sau în vizită la ferma ta, îți arătăm ce putem face ca produsele tale să fie gustate de cât mai mulți gurmanzi. 

Gurmanzi

Cum mă asigur că gospodarii au acte?

Mulți fermieri de pe PlatFerma au acte care le atestă producția și ne trimit certificatele scanate, ca să le adăugăm în fiecare Portret de Fermier. Cei etichetați "ecologic" au certificate care le atestă producția în condiții ecologice. De exemplu, Microferma Ecologică Biodumbrava ne-a trimis certificatul de conformitate, Ferma Ecologică Țopa ne-a trimis certificarea lor și Pomăria Bădăcin ne-a trimis fișa de înregistrare în agricultura ecologică.

Cum comand de la gospodarul pe care l-am ales?

După ce ai văzut ce produse are gospodăria, o să găsești în Portretul de Fermier toate datele de contact ale gospodarului. Te înțelegi cu fiecare în parte, astfel încât să îți umpli masa cu tot ce îți dorești, legume, fructe, miere, condimente, brânzeturi, carne, bunătăți de pus în cămară, toate crescute natural pe pământurile României. 

Diversitatea produselor oglindește vechiul proverb: Câte bordeie, atâtea obiceiuri. 

Găsește hrană sub diferite forme:

Sau caută ferme locale din: