Coș cu legume Heritage Farms, legume românești din Județul Bihor

Coș cu legume Heritage Farms, legume românești din Județul Bihor

Heritage Farms (sau Grădinile Heritage) sărbătoresc însămânțarea online-ului românesc cu proaspătul lor site www.heritagefarms.ro. Și sărbătoresc frumos, oferind oamenilor posibilitatea de a gusta produse alese din 6 ferme din județul Bihor.


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!


„Vrem să împărtășim cu voi această bucurie oferind CADOU 100 de coșuri cu legume, pe care le trimitem gratuit oriunde în România. Pentru a te bucura de unul dintre aceste coșuri dă LIKE paginii noastre de Facebook și scrie un COMMENT (pe pagina de facebook) cu leguma ta preferată. Dă și SHARE acestei postări – să răspândim veștile bune Heritage!”

„Vineri, 1 Iulie 2016 vom anunța la cine merg aceste coșuri, în urma unei selecții făcute prin random.org”

Cosul cu legume naturale Heritage Farms

.

Cum a pornit ideea de coș cu legume Heritage Farms

„Povestea noastră a început de la o frustare și o neputință. O frustrare generalizată pe care o auzi verbalizată pretutindeni unde te întorci și anume aceea a lipsei produselor alimentare curate pe care să le poți da copilului tău fără îngrijorare; acele legume și fructe cu gustul de altădată după care tânjim dar pe care nu îl mai regăsim în alimentele de pe rafturile supermarketurilor.

Din păcate “piața” așa cum arată ea acum nu a reprezentat o soluție satisfăcătoare pentru noi personal deoarece ea s-a transformat într-un spațiu al tiraniei prețului impus de intermediarii în fața căruia micul fermier nu are șanse. Această neputință a țăranului simplu ne-a impulsionat și mai mult să facem ceva, să nu mai așteptăm ca rezolvarea să vină din exterior ci să contribuim la ea în mod activ. Așa s-a născut Heritage Farms.” – mai mult din povestea Heritage Farms găsești pe site-ul lor.

Familia Heritage Farms

Familia Heritage Farms

Ioan Fotea, profesor universitar și pasionat de agricultură, are de unde să-și tragă seva. Cu un bunic agronom și pasionat de agricultură, „om strașnic și obișnuit cu greutățile vieții” crescut în satul românesc, tânărul a pus pe picioare o modalitate de a ajuta fermierii și clienții să ajungă unii la alții. Acum, din familia Heritage Farms fac parte 6 familii din diferite sate din județul Bihor.

Pe site-ul Heritage Farms găsești câteva detalii despre fiecare familie de fermieri în parte. Totul e bine pus la punct, Ioan Fotea alegând să lucreze cu Davidsign din Oradea pentru branding, și bine a făcut. Totul arată proaspăt și curat.

Grădinile Heritage, logo și branding de Davidsign Oradea

Grădinile Heritage, branding de Davidsign Oradea

Abia așteptăm să scriem mai multe despre ei, despre fermierii care fac parte din familia Heritage, deocamdată ne mulțumim să le facem cunoscută prezența. În plus, cine nu ar vrea să știe când se oferă coșul cu legume autohtone ca să guști din culorile sănătății?

Descoperă și:

PlatFerma 21 de producatori autohtoni de urmarit pe Facebook

.

About PlatFerma

Descoperim detalii suculente despre hrana autohtonă. Scrie-ne părerea ta despre oricare gospodărie în comentarii!