Rural Fest 2017, producători locali reuniți la București

Rural Fest 2017 a început azi și durează 3 zile, între 8-10 septembrie în București. Târgul care adună producători din toată țara are deja tradiție în capitală, iar în această toamnă, el va avea loc la Verde Stop Arena (Barbu Văcărescu 162-164) între orele 10:00 și 20:00. Noi suntem entuziasmați să ajutăm să dăm vestea mai departe și să vă invităm la un eveniment care se prezintă de amploare.


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!


„În septembrie se anunță mare sărbătoare – Rural Fest!”

„În acest an, Rural Fest este o inițiativă privată, în cadrul căreia producătorii români aduc un omagiu satului și tradițiilor românești. Desfășurat pe o suprafață de 1,2 ha, Rural Fest promite a fi cel mai de seama eveniment de acest gen din România.”

„Fructe și legume proaspete, siropuri, dulcețuri alese, șerbeturi dichisite, zacuști tradiționale și toate cele trebuincioase unei cămări de soi – le găsești la Rural Fest! Brânzeturi proaspete și maturate, mezeluri înnobilate cu fum de fag, ceaune aburinde cu sarmale, zamă acră, pomana porcului, ciolan cu fasole, plăcinte cu varză, cu dovleac, cu mere și nucă, găluști cu prune, ciocolata de casă și cozonaci pufoși, poale-n brâu și câte altele poți gândi, la noi le găsești din abundență!”

„Obiecte artizanale din pănuși de porumb, pictură tradițională pe ceramica și sticlă, obiecte din pielărie și lemn, straie tradiționale, războaie de țesut vechi – dar și ateliere ținute de meșterii sfătoși și pricepuți ai acestor minunății, dornici să îi învețe pe copii tainele meseriilor străvechi – tot la noi le găsești, hai la festival!”

„Ca să nu uităm nimic – suc de mere natural, bere artizanală, cidru de pere și mere, țuică și palincă – le avem pe toate!”

„Biletele, în valoare de 10 lei, sunt disponibile pe www.iabilet.ro. Copiii pana în 12 ani (inclusiv) au accesul gratuit. Atelierele pentru copii sunt gratuite. Detalii și informații suplimentare la nr. 0799 086 286.”

Printre participanți găsim și câțiva producători care au Portret de Fermier pe PlatFerma, de exemplu: 

 Bio Salăți din Gradina Ursului (►citește-le povestea pe PlatFerma AICI)
 Manufactura de Brânză (►citește-le povestea pe PlatFerma AICI)
 Magiun de prune Topoloveni (►despre Topoloveni și Topoloveana pe PlatFerma AICI)

Te invităm la Rural Fest 2017 să cunoști gospodarii României și să le strângi mâna după ce ai gustat delicioasele produse românești!

Pagina evenimentului aici:

Rural Fest 2017, septembrie 2017, evenimente Bucuresti

Organizatori: Agricultură Ecologică la Verde Stop Arena

Parteneri media: PlatFerma, AgroTv și iabilet.ro

Share/Distribuie, să afle toți românii despre produsele crescute în și pe pământ românesc!

Descoperă Harta Fermelor din România:

harta-fermelor-din-romania-categorii-de-ferme

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu