Heritage Farms, familiile de fermieri ale României

Heritage Farms, familiile de fermieri ale României

Heritage Farms sau Frumoșii pământului românesc

Drumul din grădini în farfuriile noastre cu sănătate

Heritage Farms sunt familia noastră de la țară, din locurile acelea unde miroase a cer, a vânt și a pământ, încărcat de toate anotimpurile care trec peste el.

cos cu legume Heritage Farms

Vestea ta bună de mâine ar fi că ajunge la tine Coșul ăsta 🙂

masina-de-livrari-heritage-farms

Mijlocul lor de transport

rosii in solar la Heritage Farms

De la ei din grădină, la noi acasăăăă! O să înțelegeți de ce poză cu roșii și nu alte legume ale lor

Întâi a fost cutia cu însemnele Heritage Farms: trei pomi verzi, care mie-mi seamănă cu o casă.
Logo Heritage Farms

Casa noastră Heritage Farms

Coșul nostru cu dragoste și sănătate

Apoi a fost culoarea: râsete de grădină în fața ochilor mei, galben-roșu-verde și toata copilăria de la țară se relua franc, cu picioarele goale prin țărână, culegând dimineața foarte devreme castraveții, căci mai târziu s-ar fi amărât – sau cel puțin, așa îmi povestea bunica.


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!


O splendoare din iarbă, în culori proaspete, delicioase sub formă de legume și verdețuri: vinete, ardei iuți, ardei galbeni, pătrunjel, salată, busuioc,mărar, ceapă ȘI ROȘII. Grozavele roșii de la Heritage Farms – soiuri noi, gusturi noi, explozii. E o super senzație când într-o zi banală, de la care nu ai nicio așteptare, ți se întâmplă tot felul de lucruri noi, la pachet cu gusturi noi. Și apoi, eu am o vorbă, o mâncare bună, cu gust și miros din acela ADEVĂRAT reușește să îți creeze o amintire MARE, sinceră, o amintire care-ți furnică tot corpul și ți se oprește în coșul pieptului – toți ne aducem aminte de mâncarea de la mama, de la bunica, tuturor ne e drag mirosul de pâine, de exemplu.

Fiecare producător local poate fi magicianul nostru de amintiri, doar să îl lăsăm.
cosul_mediu Heritage Farms

Coș de legume, splendoare în iarbă

Familii de fermieri români. Da, se poate!

Am primit în luna august cutia de la Heritage Farms și asta m-a făcut să mă simt cu totul specială, iar de fiecare dată când mai înhățam câte o roșie cherry crocantă și dulce și simțeam cum mi se lățește ditamai zâmbetul pe față, mă gândeam la ce îmi spun eu mie mereu, anume că viața după masă e mereu bună, devine mai bună. În ziua aceea mi-am invitat mulți colegi dintr-o firmă oarecare din București să încerce noile bomboane naturale 🙂 🙂 🙂 de la Heritage Farms, lucru care a dus spre întrebarea inevitabilă – Mai ai?

Ce conținea coșul meu cu legume – tineți minte următoarele!

rosii de la Heritage Farms, judetul Bihor

Roșia, dragostea mea MARE

  1. Roșii tiger
  2. Roșii kumato
  3. Roșii cherry
  4. Roșii galbene
  5. Toate minunățiile de legume enumerate mai sus

De ce merită să comandați COȘUL HERITAGE FARMS: pentru că, atunci când sosește, mai mai să crezi că Moș Crăciun a făcut vreo magie și s-a gândit să-ți dea un semn și pe timpul celorlalte anotimpuri, nu doar o dată pe an, ceea ce te face să te simți cu totul special și foarte, foarte bine! Pentru că oamenii ăștia de la Heritage Farms îți împachetează așa frumos totul, încât gândiți-vă, după ce legumele au călătorit o țară întreagă, au ajuns la mine tefere și proaspete și gata de energizat un suflet lucrător, în august, în București – adică, au prins bine! 🙂

cosul primit de Mădălina de la Platferma de la Heritage Farms, judetul Bihor

AL MEU! Și poza mea, nu așa reușită, dar vă asigur că zâmbetul îmi era tare reușit!

Heritage Farms, un sueño îndeplinit

Roșia de mai multe culori, prietena omului

Chiar nu cred că e necesar să spun cât de bune au fost toate toate. Personal, laud tare mult toate soiurile de roșii pentru că nu am mâncat niciodată roșii atât de colorate, atât de bune, atât de variate, lucru care m-a încântat peste măsură, după cum se poate observa în tonul observațiilor mele.

mix de rosii de la Heritage Farms, judetul Bihor

Când ceva este extra-mega-super-tare-foarte bun, spun: Es un sueño! Ergo, roșiile son un sueño!

Marea familie bihoreană în familia platfermiană

Ce e musai să știți – Heritage Farms sunt din Bihor, sunt de fapt mai multe familii care cu asta se ocupă toată ziua – ferme de legume, livrează în toată țara, în toate anotimpurile, livrează doar alimente de sezon, mereu au ceva nou de oferit (luna trecută, de exemplu, ofereau cutii de prânz cu alimente de la ei, postează videouri despre ce și cum fac ei acolo în gospodării, organizează concursuri), iar partea cea mai bună, după mine, e că Heritage Farms CRESC, încurajând consumul local de legume și fructe; cresc sănătos și au grijă de noi.

Ei fac parte din producătorii noștri locali de fructe și legume, ei își pun încrederea în noi că vom învăța să valorificăm hrana autentică și sănătoasă, deci rămâne ca noi să îi răsplătim cumpărând și consumând local și – la fel de important – recomandând mai departe.

Sunt de găsit pe site-ul lor, pe Facebook, la numărul de telefon 0359 405 292 și în sat Apateu 130, comuna Nojorid, județul Bihor.

Heritage Farms, judetul Bihor

Mi-e atât de drag de oamenii aștia și de felul în care ne zâmbesc că mi-aș dori să stăm odată toți la o masă câmpenească. Ceea ce nu e asa imposibil de realizat, nu?

Credit foto: Heritage Farms

După ce guști (vizual cel puțin) legumele de la Heritage Farms, recomandă unui prieten Portretul de Fermier al celor de la Heritage Farms. Cine știe când ai tăi au nevoie de hrană sănătoasă și îți vor mulțumi.

Descoperă și mai mulți fermieri:
Harta Fermelor din Romania, categorii de ferme

Harta Fermelor din România

About Madalina Ivan

Îndrăgostită de piețele și târgurile românești, de casele din chirpici şi cu sobă ale tuturor bunicilor. PlatFermiană în creștere.