Leagănul din grădină te scuteşte de statul la coadă în parc

Un simplu leagăn are forţa să te transpună înapoi în copilăria pură şi lipsită de griji într-o clipită. Când ai în grădină un leagăn încrustat cu motive tradiţionale româneşti, sentimentul de libertate e împins de la spate de mândria specifică locului copilăriei. Fie că îţi faci singur un leagăn sau te bucuri de munca altora, e uşor să retrăieşti copilăria acasă, în grădina ta de adult. Sau, cum ar fi dacă ai lua leagănul cu tine la iarbă verde? Îl agăţi de un copac şi te înalţi, te cobori, te înalţi, te cobori, te înalţi într-o libertate totală de luat la drum lung.


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!

[mc4wp_form id=”2816″]


Cum cultivăm dragostea faţă de locul natal?

Până şi dragostea se cultivă. Unele şcoli cultivă dragostea faţă de locul natal prin metode inspirate, dar dacă în curtea şcolii ar fi leagăne cu motive tradiţional româneşti să se bucure de ele copii, părinţi, profesori, oricine găseşte bucurie în lucruri pure?

Leagan Miorita, Leagănul din grădină

.

Leagănul încrustat cu motive tradiţionale româneşti are şi un nume bine ales – Leagănul Mioriţa – şi e clar că Acrea Design au dorit să curpindă libertatea mioritică într-un leagăn pictat manual cu motive populare româneşti. Leagănul tradiţional din lemn masiv are dimensiuni care fac fericiţi copiii de orice vârstă. Dar cât încă eşti în faţa ecranului şi nu ai montat încă leagănul, fă-le o vizită pe pagina lor de Facebook aici.

SUS-jos-SUS, şi iar SUS-jos-SUS pe leagănul din grădină

Lungimea de 50 cm şi adâncimea de 20 cm asigură destul spaţiu şi face leagănul practic şi atunci când vrei să-l iei cu tine la grătar sau la o ieşire în aer liber. Înălţimea scândurii de brad măsoară 2.7 centimetri frumos pictaţi cu o împletire de alb şi roşu. Leagănul pictat manual cu motive tradiţionale are şi prindere uşoară. Un sistem de două noduri marinăreşti prind scândura de copac, iar pentru un plus de siguranţă, două carabine fixează leagănul şi mai puternic în loc. Asta aşa, ca să ne ancorăm în libertatea copilăriei şi să o folosim ca rampă de lansare spre libertatea de adult.

Leagan Miorita, leagan cu motive traditionale romanesti (2)

Leagănul cu motive tradiționale românești

Leagan Miorita, leagan cu motive traditionale romanesti (3)

Cum se prinde Leagănul Miorița

Descoperă și:
Mobila de bucatarie pictata manual de Mircea Ungurean (6)

Mobila de bucătărie pictată manual de Mircea Ungurean în Sibiu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu