Degustăm căpșune românești de la Acasă la Greaca

Degustăm căpșune românești de la Acasă la Greaca

ACASĂ LA GREACA AU ÎNCEPUT LIVRĂRILE

Seara trecută, în zona Obor, am cunoscut familia Surduleasa senior care cultivă căpșuni în apropiere de București, lângă Giurgiu. Numai zâmbete, o familie senină, foarte voioasă, așteptau clienții să vină să ridice marfa. E prima livrare de acest fel, dar urmează să dezvolte un magazin online și să stabilească mai multe zile și zone de livrare în București. Toate pentru numai pentru noi și bucuria noastră căpșunată de roșu-vară.


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!


M-am simțit ca un personaj dintr-un desenat animat, chemată de mireasma fructelor cărnoase și foarte dulci, pentru că ăsta ar trebui să fie primul semn de sănătate al căpșunelor – mireasma dulceagă. Care te face să vrei, să mai vrei, să te întorci și să mai iei. Și tot așa.

LĂDIȚA 40 LEI, 5 KILOGRAME

E o afacere care merită, zic eu. Mă mulțumește raportul calitate-preț, mai ales pe termen lung. Știu foarte bine că eu cumpăr un produs atent îngrijit, atent crescut. Și e important să știm de unde vine hrana noastră, cum a fost crescută, pentru că, mai devreme sau mai târziu, nota de plată tot noi o achităm prin sănătate.

LIVRĂRI SĂPTĂMÂNALE ÎN BUCUREȘTI

Acasă la Greaca ne așteaptă în vizită la ei oricând, anunțați înainte. Dacă nu, îi puteți întâlni într-una din zilele lucrătoare, în București.

Pont: Am observat, cât am stat de vorbă cu familia Surduleasa, că cei care veneau după căpșune nu plecau doar cu o lădiță. Nici măcar o persoană. M-am gândit că ați vrea să știți că cei ce cumpără, cumpără de la două în sus – asta o fi însemnând ceva, zic și eu :).

Descoperă povestea gospodăriei și datele de contact Acasă la Greaca în Portret de Fermier:

acasa-la-greaca-capsuni-romanesti-capsune-soi-romanesc

About Madalina Ivan

Îndrăgostită de piețele și târgurile românești, de casele din chirpici şi cu sobă ale tuturor bunicilor. PlatFermiană în creștere.