Dealurile Uilei la targul Kilipirim

Dealurile Uilei la targul Kilipirim

DEALURILE UILEI ÎN BUCUREȘTI

Dealurile Uilei se află până duminică (19 martie) în București, la târgul Kilipirim din Mall Unirii, aripa Călărași, etajul 2, de la 10:00 la 22:00.

DEALURILE UILEI era o mare dorință a noastră, platfermienii, de a-i cunoaște personal și de a le degusta produsele, deoarece foarte mulți dintre voi ne-ați scris că doriți să citiți despre ei, aici, în ograda noastră.


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!


Șivoliță de la Dealurile Uilei

PRODUCĂTOR DIN MUREȘ LA TÂRGUL KILIPIRIM

Florio, zmeurata, pălinca de prune, zacusca, dulceața de trandafiri, afine și coacăze, silvoița sunt doar câteva din produsele pe care eu le-am privit cu nespus drag și curiozitate. Drept urmare, le-am degustat, achiziționat și băgat în traistă, și-aș mai fi băgat eu, dacă nu mi-ar fi fost lehamite de faptul că urma să transport mai multe borcane și sticle cu metroul, ceea ce nu e întotdeauna o încântare.

Băuturi alcoolice naturale din fructele Mureșului

SATUL UILA, RENUMIT PENTRU POMICULTURĂ

Bianca, fiica familiei, ne-a povestit că vizitatorii și cumpărătorii recunosc satul Uila, comuna Batoș, deoarece este renumit pentru pomicultură, pentru livezile doldora de fructe din zonă și că asta le dă mai multă încredere cumpărătorilor în produsele Dealurile Uilei.

Sirop de cătină, zmeură, coacăze, afine

Cine e Dealurile Uilei: familia Tămășan și doamna Bercea Anișoara.

Unde se află: județul Mureș, satul Uila, comuna Batoș și la târgurile din țară, momentan în București, târgul Kilipirim.

Ce fac: fac magie din fructe și legume din pământ frământat cu pasiune și drag; compoturi, siropuri, zacuscă, zmeurată, afinată, pălincă, murături, silvoiță, conopidă la oțet.

Contact Dealurile Uilei

Îi găsim pe facebook, pe email dealurileuilei@gmail.com sau la telefon: +40 744 872 785; +40 753 880 859.

Dulceață de trandafiri, coacăze, afine, ardei iuți de la Dealurile Uilei

Dragi bucureșteni, nu vă permiteți să ratați un producător local din renumitul sat Uila, Mureș, căci rar mi-a fost dat să consum niște produse atât de gustoase și delicioase, care și acum, la ora scrierii acestui sănătos îndemn, îmi lasă gura apă!

About Madalina Ivan

Îndrăgostită de piețele și târgurile românești, de casele din chirpici şi cu sobă ale tuturor bunicilor. PlatFermiană în creștere.