Dragobete 2019: Inimi românești din brânză

Dragobete 2019: Inimi românești din brânză

Cadou de ziua îndrăgostiților – îți reapar în minte cuvintele astea și încă nici nu s-a făcut bine primăvară!

Orice zi a îndrăgostiților sărbătoriți, faceți-o cu bucuria descoperirii și a curiozității. Dincolo de clasicele cadouri stă curiozitatea unei experiențe pe care n-ați mai împărtășit-o și Dragobetele este ziua perfectă în care să vă reconectați la magia tradițiilor românești.

De Dragobete,

fă-i cadou experiența aromelor românești!

Manufactura de Brânză (a cărei poveste o descoperi pe PlatFerma aici) s-a gândit să te încurajeze să descoperiți împreună o brânză maturată produsă în România, făcută din laptele vacilor Bălțata Românească pe care le cresc ei în județul Mureș.

Inimioarele de brânză de la Manufactura de Brânză vin în 3 variante: Natur, Ierburi de Provence și Busuioc. Și da, merg perfect cu vinul la care te gândești!

Pentru Valentine`s Day, Manufactura de Brânză livrează la Târgu Mureș până mâine (14 februarie 2019), iar pentru Dragobete ❤️ poți face comandă direct de la producător și o primești prin curier, cu livrare în toată țara.

Prețul inimilor din brânză este de 30 de lei pe bucată. Fiecare bucată cântărește 250-300 de grame.

Aici găsești detaliile de contact pentru comandă.

Oferă-i iubirii tale mai mult decât un cadou, oferă-i experiența unei brânze maturate românești, făcută după rețete elvețiene, și ocazia de a cunoaște pasiunea producătorilor din România!

Și dacă urmează și o nuntă între voi, e bine de știut că Manufactura de Brânză îți poate face mărturii de nuntă sub formă de inimioare de brânză, cu ce arome vreți voi, la comandă. Așa că poate e un moment bun să testezi mărturiile de nuntă sub formă de cadou de Dragobete! 😉

Vezi aici povestea Manufacturii de Brânză.

Manufactura de Branza din Cund, judetul Cluj, branza maturata din lapte de la vaci Baltata Romaneasca

About PlatFerma

Descoperim detalii suculente despre hrana autohtonă. Scrie-ne părerea ta despre oricare gospodărie în comentarii!