Cum poți oferi timpul cadou, pe încet înainte și înapoi

Cum poți oferi timpul cadou, pe încet înainte și înapoi

Cărți și motive tradiționale românești – o combinație care ne amintește că putem încetini timpul. Când ești mereu pe fugă, să te oprești pentru a citi o carte pare o activitate din alte vremuri. Să coși de mână o brățară cu motive tradiționale poate părea un hobby rezervat „celor care au timp”, iar a scrie și citi gânduri poate părea atractiv doar pentru aceeași categorie a oamenilor cu timpul de partea lor.

Dar te-ai gândit vreodată că tu ești responsabil de cum îți folosești timpul sau cum te folosește timpul pe tine?


Vrei noutățile PlatFerma?
Înscrie-te la Newsletter!


Dacă mereu te lași purtat de timp de colo-colo, e greu să spui că nu ai timp, e mai simplu să spui că timpul te conduce. Iar timpul de a scrie și de a coase este mereu acum, cât încă facem parte din el.

Motive Tradiționale din Țara Bârsei și împrejurimi au colaborat cu autorul cărții „Ce mult te-am iubit!”, Cezar Pârlog, pentru a forma un pachet cadou: carte (cu autograful autorului) și brățară cusută manual, pe care tu să îl poți dărui celor dragi.

Așa le oferi posibilitatea de a încetini timpul cât citesc cele 142 de pagini și se pot bucura de motivele tradiționale cusute manual pe brățară, care amintesc de timpuri în care românii aveau răbdare să coasă și să citească. De fiecare dată când încetinești fuga timpului prin practicarea răbdării, ea te întărește.

Brățările sunt cusute cu răbdare și demonstrează că unii oameni aleg să (re)dea viață timpului și să-l folosească așa cum le șoptește sufletul. Brățara vine în două modele de combinare a culorilor pentru cusătură: alb la mijloc/negru pe margini sau negru la mijloc/alb pe margini.

Cunoaștem că Motive tradiționale din Țara Bârsei au mai colaborat local, iar acum ne bucurăm să vedem colaborarea cu Cezar Pârlog și editura Libris Editorial. Pachetul este un cadou minunat pentru doamnele care iubesc literatura și motivele tradiționale românești.

Preț pachet cadou: carte și brățară cusută manual: 50 lei

*Prețul afișat nu include cheltuielile de livrare.

comanda bunatati de Paste

Descoperă Harta Fermelor PlatFerma:

Harta Fermelor Romania, PlatFerma

About PlatFerma

Descoperim detalii suculente despre hrana autohtonă. Scrie-ne părerea ta despre oricare gospodărie în comentarii!