Unde gasesti cele mai bune produse crescute natural? (Formular)

Produse crescute natural din toată țara, într-un singur loc

La început de 2017, ne facem planuri care entuziasmează!

Căutăm produse crescute natural în toată țara din plăcerea de a gusta cele mai aromate bunătăți dezmierdate de soare și încurajate să crească de apă și vreme prielnică. Ne place să aflăm despre identitate hranei, să o cunoaștem în detaliu, să știm din ce soiuri provine, unde a crescut, cum a fost îngrijită înainte să devină „cărămizile” care ne construiesc sănătatea. Multe lucruri ni s-au arătat în aventura găsirii celor mai bune produse crescute natural!


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!


* Din 47 de respondenți din ultimele două săptămâni, au răspuns așa:

unde gasesti cele mai bune legume romanesti, legume naturale, produse romanesti

S-ar putea ca, ocazional, să concentrăm prea multă energie pe lucruri inutile.

Ca să ne ajuți să prevenim asta, te rugăm să ne răspunzi la câteva întrebări despre unde găsești produse crescute natural, despre PlatFerma și cum o putem face tot mai folositoare pentru tine, pentru noi toți, pentru gurmanzi, pentru fermieri, pentru comunitate:

Am întrebat despre produsele crescute natural, local, în speranța de a găsi răspunsuri bazate pe experiențe proprii. Dincolo de statisticile din media, fiecare are un cuvânt (sau mai multe) de spus când vine vorba de hrana sa zilnică. Produsele crescute natural sunt ingredientele mâncărurilor pe care nu le mai uiți: rețeta bunicii, felul în care mâncarea mamei are mereu același gust sau bunătățurile alese cu cea mai mare grijă pentru cei mici.

* La puțin timp după publicare, cei 13 respondenți au spus așa:

de-unde-cumperi-produse-naturale-in-romania

Mulțumim pentru răspunsuri, ele rămân anonime, le vom folosi cu încrederea că toți ne dorim cele mai sănătoase produse pentru noi și ai noștri!

LA MULȚI ANI!

Descoperă pe PlatFerma:
10-sucuri-de-mere-pe-platferma-suc-de-mere-natural-suc-din-mere-romanesti-jpg

Sucuri naturale, din mere crescute în România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu