Dealurile Uilei, din Reghin cu dragoste. Pe bune (partea întâi)

Dealurile Uilei, din Reghin cu dragoste. Pe bune (partea întâi)

DEALURILE UILEI. FRUCTELE MUREȘULUI

Dealurile Uilei sunt producători de fructe, din Ținutul Reghinului, adică din satul Uila, județul Mureș.

Eu am devenit regina dulceții de zmeură și am fost declarată întocmai, datorită cantității strașnice de dulceață comandată (prima dată am cumpărat un borcan, a doua comandă a însemnat 3 borcane). Voi puteți deveni, desigur, prinți, prințese, regi, regine, în funcție de pasiunea care vă călăuzește drumul către Dealurile Uilei. Deci, e o recomandare de suflet, vă rog să țineți cont de asta 🙂 .


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!


Dulceața de zmeură cea FOARTE MULT râvnită a ajuns în București

Baza este formată din Emil și Gerlinde Tămășan, Anișoara  și Georgiuc Bercea, și de câte ori este nevoie, baza este suplimentată de copiii: Flaviu, Florin, Cosmin și Bianca. Eu cu Bianca m-am întâlnit la târgul din București, pe ea am cunoscut-o, dar vara e foarte aproape, iar Dealurile Uilei a devenit locul unde vreau să-mi fac vacanța.

DE CE.

1) de asta

și de asta:

2) Îmi doresc să îi cunosc mai bine pe toți ai casei, îmi doresc să văd Reghinul, îmi doresc să alerg pe dealurile Uilei, îmi doresc să îi ajut la culesul fructelor (mai cu seamă a zmeurii), să culeg cu ei din pomi, să îi ajut la făcut dulceața și îmi doresc să văd și eu cerul magic pe care îl tot văd doar în poze, pe pagina lor de Facebook. Îmi doresc să învăț să merg pe bicicletă ca să mă plimb și eu cu copiii Dealurilor Uilei. Îmi doresc să trăiesc.

dealurile uilei la picnic

Dealurile Uilei în vacanță

Dealurile Uilei și visul înflorit al vacanței mele

DULCEȚURILE DEALURILE UILEI. SIROPURILE DE FRUCTE. IUȚEALĂ, MURĂTURI, ZACUSCĂ DE LA DEALURILE UILEI

Ce îmi place în mod deosebit la Dealurile Uilei:

  1. un fel de zicală a lor – Consumatorul uită că prețul final nu îl plătește la tejghea. Asta se referă la faptul că oamenii preferă alimentele și produsele mult mai slabe din punct de vedere al calității conținutului din supermarketuri, din cauza confortului și al unui preț mai avantajos, uitând că lângă ei se află foarte prezenți producătorii locali.
  2. dulceața de zmeură
  3. Mărul de Batoș, simbolul comunei Batoș, deoarece zona este renumită pentru bazinele pomicole și viticole din regiune și pentru calitatea deosebită a fructelor. Cultivă peste 8 soiuri de mere, printre care Pătul, Delicious Roșu,Golden Delicious, Parmen.
  4. ne recomandă în mod constant ALȚI PRODUCĂTORI LOCALI de fructe, de dulcețuri (Dulceața lui Răzvan),  legume, Sparanghel Verde Mureșbere artizanală Lăpușnacosmetice naturale By Codru și alții – admir, apreciez și respect foarte mult faptul că astfel îi susțin și pe cei din jurul lor.

CUM COMANDĂM DE LA DEALURILE UILEI

Produsele Dealurile Uilei sunt AICI.

Puteți comanda telefonic la numerele 0752 491 925 (Anișoara Bercea) și 0744 869 436 (Emil Tămășan), pe Facebook sau pe e-mail dealurileuilei@gmail.com.

Certificatul de producător pentru Dealurile Uilei, al familiei Tămășan

Să aveți poftă!

Descoperă și:

produse-crescute-local

 

About Madalina Ivan

Îndrăgostită de piețele și târgurile românești, de casele din chirpici şi cu sobă ale tuturor bunicilor. PlatFermiană în creștere.