De ce participă Ferma Nasul Roșu la târguri și evenimente: Mini-interviu

De ce participă Ferma Nasul Roșu la târguri și evenimente: Mini-interviu

Ferma Nasul Roșu din județul Prahova este una dintre cele mai active când vine vorba de participarea la evenimente în București. Mai jos descoperi un mini-interviu cu Alina Constantinescu, în care vorbim despre participarea la târguri/evenimente și de ce ferma Nasul Roșu a ales să facă asta ca legumicultori români.

Așa că mâine (sâmbătă, 14 octombrie 2017), cei doi soți care muncesc de zor la fermă se vor împărți între două evenimente în București. Pentru ei și pentru noi toți este important ca bucureștenii să se poată bucura de legumele din fermă și de produsele pe care le cultivă cu drag Alina și Dan.


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!


1. În Grădină la Băneasa From Farm to Table #3

Locație: Ground Zero Beer

Adresă: Str. Someşul Rece, nr. 123

Nasul Rosu, legumicultori la targ 2, În Grădină la Băneasa From Farm to Table, legume naturale Bucuresti Pe Alina o găsești la târgul În Grădină la Băneasa From Farm to Table #3 (clic pe poză pentru detalii).

Varza și legumele Nasul Roșu merg bine cu berile artizanale Ground Zero Beer și Deranj Oranj. Mai găsim și brânzeturi mucegăite de la Preoțescu, Crescător de Capre și toate sunt adunate într-un eveniment menit să ne îndestuleze și să ne amintească de legătura pe care o avem cu produsele locale.

Așa că mâine, începând cu ora 12, mergi să-ți iei produse locale cu gust și să cunoști fermierii locali, să le strângi mâna în semn de recunoștință și să afli ce înseamnă să cultivi legume curate.


2. Puro&Bio meets Ferma Nasul Roșu

Locație: Puro&Bio Romania

Adresă: Str. Câmpineanu, nr. 20

Nasul Rosu, legumicultori la targ, Puro e Bio meets Ferma Nasul Rosu, legume naturale BucurestiPe Dan îl găsești la Puro&Bio meets Ferma Nasul Roșu (clic pe poză pentru detalii).

La eveniment se bucătărește cu produsele din fermă, poți lua acasă legume și produse ca de la un aprozar direct din fermă și te bucuri de ateliere de sorbet cu fructe și legume de la Ferma Nasul Roșu.

Mâine, începând de la ora 10 până la ora 14, găsești legumele Nasul Roșu și deguști rezultatul bucătărelilor, așa că nu uita să le mulțumești producătorilor locali pentru munca lor. Vezi mai jos de ce aleg producătorii să te cunoască la evenimente și târguri.


 Mini-interviu: De ce participă Nasul Roșu la târguri și evenimente?

1. De ce alegeți să participați la evenimente cu produsele din ferma Nasul Roșu?

Alina: Să cunoaștem și să fim cunoscuți. Să vedem ce vor oamenii. Să înțelegem nevoile și dorințele lor. Plus energia pozitivă pe care o dai și pe care o primești.

2. Care e diferența între evenimente (târguri) și vânzarea la piață?

Alina: Nu am vândut în piață. Bănuiesc că este alt public. La târguri oamenii vin să înțeleagă de unde le vine mâncarea. Cu participarea la târguri și evenimente am mers pe instinct pur.

3. Oamenii care cumpără de la evenimente revin cu comenzi direct la voi și/sau vă caută la alte evenimente?

Alina: Uneori da, de cele mai multe ori nu.

Notă: Asta înseamnă că ferma are mereu noi clienți și că tot mai mulți aud de ei, îndeplinind exact scopul despre care zicea Alina mai sus, să cunoască și să fie cunoscuți.

Ferma Nasul Rosu in Bucuresti, la Ground Zero Beer

4. Cum alegeți ce produse duceți cu voi la evenimente?

Alina: Aducem produse de sezon, ce avem prin grădină și ce am mai putut pregăti: conserve, miere, etc.

5. Cum aflați de evenimentele la care participați și cum le alegeți? 

Alina: Aflăm de pe internet sau le creăm noi. Cele create sunt organizate de noi. Dezvoltăm cu drag relații de lungă durată cu locațiile unde mergem des.

6. Folosiți materiale promoționale pentru evenimente?

Alina: Nu avem mare lucru pentru că nu vrem să printăm pe hârtie. Nu putem fi eco și să avem sute de flyere.

7. Adunați adresele de email ale clienților pentru a le trimite noutăți prin newsletter?

Alina: Cine vrea să ne știe, ne găsește. Dacă intră pe site și subscriu la newsletter, le trimitem noutățile în căsuța de email.

8. Care sunt lucrurile pe care le-ați învățat participând la târguri?

Alina: Am învățat că oamenii iubesc mâncarea gustoasă și sănătoasă și asta nu poate decât să mă bucure pentru că și noi o facem. Am cea mai frumoasă activitate din lume: mă gândesc și vorbesc despre mâncare de când mă trezesc și pana mă culc, uneori și după 🙂

Poftă bună și plimbare plăcută de toamnă până la una dintre cele două locații!
💚Share/Distribuie să ajungă la toți bucureștenii!💚

Aceste au fost întrebările și răspunsurile pentru care îi mulțumim Alinei de la Ferma Nasul Roșu. Printre picături și pregătiri pentru mâine, ne-a luminat în legătură cu participarea lor la evenimente și târguri. Mergi să îi cunoști, apoi spune-ne și nouă cum a fost în secțiunea de comentarii de mai jos.

Găsești povestea fermei Nasul Roșu pe PlatFerma aici:

Ferma Nasul Roșu din judetul Prahova, ferma vegetala in conversie eco

Ferma Nasul Roșu din judetul Prahova, ferma vegetala în conversie eco

P.S. Poza cu lăzile din headerul articolului este preluată de pe Facebook Nasul Roșu. Pozele sunt primite de la Alina.

About PlatFerma

Descoperim detalii suculente despre hrana autohtonă. Scrie-ne părerea ta despre oricare gospodărie în comentarii!