Ziua sănătoasă din Iași, cadou de Moș Nicolae

Ziua sănătoasă, sala Magnum, Hotelul Internațional Iași

4 decembrie 2016

Dragii Moșului,

Se spune că Moșul vine doar la copiii cuminți. Se spune că Moșul vine doar în decembrie. Se spune că Moșul vine doar noaptea, cu multe cadouri, doar dacă ghetuțele sunt bine lustruite. După cum vedeți, lumea vorbește și se spun multe lucruri despre mine.

Dragii mei, sper că știți că nimic din ce am scris mai sus nu e adevărat, și că de fapt, eu pot veni oricând, oricum. Sper ca asta să fie o veste bună!

Vă scriu azi pentru că vă voi întâlni, mai curând decât credeți! Am găsit un prilej nemaipomenit de bun pentru a veni la voi cu muuuuulte surprize și voie bună! Cel mai mult îmi doresc să vorbim despre cum vă mai simțiți voi, cum vă mai este, sunteți sănătoși?


Vrei noutățile PlatFerma? 
Înscrie-te la Newsletter!


Ziua sănătoasă, ediția a cincea, Iași

Când spun curând, chiar e curând! Înseamnă că mi-aș dori să ne vedem peste 2 zile, în Iași (nu întâmplător în Iași), la Ziua Sănătoasă. Să vă spun, să vă spun (da, sunt nerăbdător și tare entuziasmat)! Vin cu cadouri sub formă de: Scrijele de mere ca la bunicaValeputna, povestea păstrăvuluiVerde BunCUIBStupina Taina Vie și alți producători locali.

verde-bun-ziua-sanatoasa

Verde Bun, Iași

scrijele-de-mere

Vestitele și delicioasele scrijele de mere

Pe 4 decembrie, TOȚI, dragii mei, veți primi cadouri lucrate cu bucurie, cu migală, cu dor și drag de pământul vostru românesc. Oamenii magici de la Fun&Food organizează Ziua Sănătoasă pentru voi, iar aici aveți toate detaliile despre acest eveniment. Eu vă aștept, ca întotdeauna, că nu mereu puteți să vă treziți în ghetuțe (doar o singură pereche, da?) cu borcane cu miere de albine, păstrăv afumat, legume și fructe și alte bunătăți de nici nu visați voi la ele!

Cu mult dor,

Moșu’

ziua-sanatoasa-5-editia-de-iarna-iasi

Ziua sănătoasă 5

Ce mai tura-vura! Voi să rețineți că aveți întâlnire cu Moșul și cu noii săi spiriduși, trimișii săi prin toți acei fantastici producători locali, care PENTRU VOI și pentru sănătatea voastră vor fi acolo, în Sala Magnum a Hotelului Internațional Iași, pe 4 decembrie, începând cu ora 9. Eu am desigur, toată încrederea că veți veni, că la drept vorbind, cine vreodată a ratat vreo întâlnire cu Moșul?

Și nu uitați să ne spuneți și nouă cum a fost și ce v-a plăcut cel mai mult!

Descoperă și Harta Fermelor:

harta-fermelor-din-romania-categorii-de-ferme

Harta fermelor din România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu