TEDx Brașov Women- Fill in the blanks, Brasov, Centrul Cultural Reduta

Conferința TEDx Brașov Women: Fill in the blanks

Conferința TEDx Brașov Women: Fill in the blanks, din data de 3 noiembrie 2017, aduce pe scena Centrului Cultural Reduta din Brașov 8 invitate, printre care se numără și Ada Țeicu, inițiatoarea proiectului PlatFerma. Evenimentul adună împreună opt femei care vorbesc despre lipsurile pe care le avem în anumite arii în diverse categorii, în care de multe ori lipsește puntea care face legătura între bucățile de informație.

PlatFerma la TEDx Brașov Women: Fill in the blanks

Fiecare dintre cele opt invitate pe scenă oferă o viziune diferită asupra unor teme de interes actual, lăsând loc pentru concluziile proprii. Ada Țeicu va urca pe scenă pentru a vorbi despre proiectul care aduce împreună fermieri și gurmanzi – PlatFerma.ro

Gurmanda curioasa de la PlatFerma la TEDx Brașov Women Fill in the Blanks


Vrei noutățile PlatFerma?
Înscrie-te la Newsletter!


Ada Țeicu este o tânără cu pregătire de jurnalist și relații publice și experiență de scriitor în mediul online. Promisă cuvintelor încă de când a început să vorbească, a învățat în timp să organizeze gânduri și idei în formă scrisă. Jurnalismul clasic românesc nu i-a oferit libertatea creativă pe care simțea nevoia s-o exprime, așa că, în loc să urmeze calea mass-media, a pornit prin online în căutarea inspirației și-a bucuriei de auto-educare. Ada a scris în limba engleză pentru bloguri mari de arhitectură și design. Asta până să decidă că experiența și pasiunea ei sunt mai bine subliniate în limba română, într-un proiect care aduce împreună fermierii și gurmanzii României, PlatFerma.ro.”

Unde are loc TEDx Brașov Women: Fill in the blanks?

Centrul Cultural Reduta, Brașov

Adresa: str. Apollonia Hirscher nr.8

Bilete poți lua de AICI.

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm speakerii acestei ediții #TEDxBrasovWomen!Le vom cunoaște mai bine pe cele 8…

Publicată de TEDxBraşov pe Vineri, 20 octombrie 2017

Cu citire din detaliile evenimentului, aici găsești informații despre conferința din 3 noiembrie de la Brașov:

“Tema celui de al doilea eveniment TEDx Brașov Women este “Fill in the blanks”.

Într-o lume în care avem acces la foarte multe informații, realizăm de multe ori că avem goluri în anumite arii, sau că ne lipsește o punte de legătură între mai multe bucăți de informație.

Speakerii acestei ediții vin să umple unele dintre aceste goluri din mintea noastră, oferind o viziune diferită asupra unor teme de mare interes, aducând inovație și noutate și totodată lăsând loc și pentru concluzii proprii.

——————————————————————————————————————————————————–

TED este o organizație non-profit dedicată Ideilor ce Merită să fie Împărtășite (Ideas Worth Spreading). A debutat în 1984 ca o conferinţă ce reunea oameni din trei domenii diferite: Tehnology, Entertainment şi Design. De atunci, importanţa şi diversitatea temelor a crescut continuu. Astăzi, TED reinventează accesul și diseminarea cunoștințelor, și facilitează schimbul de idei prin intermediul discursurilor.

TED desfășoară conferințe live la care participă cei mai fascinanți lideri și gânditori ai lumii. Urmând conceptul Ideilor care Merită să fie Împărtăşite (Ideas Worth Spreading), TED a creat o platformă locală numiă TEDx, care permite unor parteneri locali să organizeze evenimente sub licenţă TED. De la apariția lor, în 2009, numărul evenimentelor TEDx a crescut considerabil ajungând la aproximativ 5000 în peste 1200 de orașe din 133 de țări.”

Vezi evenimentul pe Facebook:

TEDxBrașovWomen Fill In The Blanks Centrul Cultural Reduta

Descoperă PlatFerma:

Newsletter PlatFerma, Noutăți pe email

Află noutățile PlatFerma prin email!

1 Comment

  1. […] TEDx Brașov Women este un eveniment anual, care aduce pe scenă femei care vorbesc despre idei și acțiuni importante pentru fiecare dintre noi. Am urcat pe scena TEDx Brașov Women în 3 noiembrie 2017, la Brașov, pentru a povesti despre cum putem educa prin poveste. Cea mai bună formă prin care am putut vorbi despre educație (tema propusă pentru TEDx Brașov Women 2017) a fost să spun povestea PlatFerma, adică povestea platformei fermierilor din România. Ce am povestit și chiar mai mult, găsești în următoarele rânduri: […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu