Meniu românesc din ingrediente locale – 1 decembrie la restaurant 7 Green Days, Brașov

Meniu românesc din ingrediente locale – 1 decembrie la restaurant 7 Green Days, Brașov

Degustăm un meniu românesc din ingrediente locale de Ziua Națională a României!

Vă invităm să mâncăm împreună, pe 1 decembrie 2017, la restaurantul 7 Green Days din Brașov, la evenimentul “Mănâncă românește”. Trei feluri de mâncare românească și surprize, gătite de legumicultorul-bucătar Lucian Dragomir, servite în atmosfera gândită de Adela Pârvu, alături de gazdele noastre Alin, Andreea și Anamaria.

Când?

1 decembrie 2017, de la ora 13:00.

Unde? 

Restaurant 7 Green Days din Brașov, str. Republicii nr. 50

*(unul dintre restaurantele din Brașov care folosesc ingrediente locale, despre care afli mai multe în articolul “6 Restaurante din Brașov care servesc produse locale românești”).

Meniu: 

Felul 1 – Ciorbă ardelenească de porc,

Felul 2 – Tocană săsească de vițel,

Desert – Plăcintă tradițională cu brânză proaspătă de vaci.

Plus surprize aromate din ingrediente locale!

Meniul românesc (care conține influența altor popoare care s-au intersectat cu al nostru – de acolo și tocana săsească) este alcătuit DOAR din ingrediente locale (certificate ecologic) de la fermele La Borcan (legume), MilkCom (lactate) și Luca (carne). Bucătarul Lucian Dragomir va găti mâncarea tradițională “pe colțul sobei” în stil slow food, iar unul dintre detaliile pe care le-am aflat este că aluatul plăcintei servită ca desert este inspirat de plăcinta Schar de la Casa de Oaspeți Cincșor.

Preț?

Prețul meniului este 40 lei.

Rezervare?

Rezervările se fac la nr. de tel 0723 423 147.

Ne vedem la 7 Green Days, începând cu ora 13:00, cu entuziasmul pe care îl avem de fiecare dată când oamenii se adună în jurul mesei cu bucate tradiționale românești dospite din ingrediente locale.

Mai multe despre fiecare fermă de unde provin ingredientele locale afli cu un clic pe fiecare nume de mai jos:

La Borcan (legume) | MilkCom (brânzeturi)| Luca (carne)

Vezi povestea restaurantului și a gazdelor scrisă de Adela Pârvu, care a făcut designul și ne spune toate detaliile AICI. Evenimentul îl găsești pe Facebook aici.

Descoperă și:

Restaurante Brasov produse locale romanesti legume naturale, legume de la producator

About PlatFerma

Descoperim detalii suculente despre hrana autohtonă. Scrie-ne părerea ta despre oricare gospodărie în comentarii!