Video din Ferma Hărman

Vizită video la Ferma Hărman, Brașov

Am fost din nou în vizită la Ferma Hărman din județul Brașov, de asta asta, alături de Lumea Satului, care au realizat un reportaj la fermă. Noi cunoaștem produsele de calitate de la ferma brașoveană și ne-am dorit tare mult să audă cât mai multă lume de ferma care crește animale în Hărman.

La Ferma Hărman găsim capre și păsări de curte îngrijite de o familie care se încăpățânează să facă lucrurile cât mai bine, în ciuda problemelor de care se lovesc zilnic. Pe Anca Moga poate ți-o amintești din celelalte articole despre Ferma Hărman de pe PlatFerma (din Portretul de Fermier, sau poate din prima vizită la Ferma Hărman sau prezentarea PlatFerma la TEDx Brașov Women). Dacă nu, mai jos găsești reportajul filmat de Lumea Satului în curtea fermei.

În jur de 70 de capre din rasa autohtonă Carpatină și din rasa Alpină Franceză conviețuiesc la fermă cu păsări de mai multe feluri (găini, rațe, curcani, prepelițe). Căprițele sunt mulse de două ori pe zi și sunt crescute în stabulație. Cele peste 200 de păsări de curte din fermă cresc cu iarbă și grăunțe, libere în curte.

Produse de la FermaHărman.ro: lapte de capră, brânză telemea de capră, caș de capră, cremă de brânză de capră, iaurt de capră, carne de capră, carne de pui, carne de prepeliță, ouă de găină, ouă de prepeliță.

Ferma Hărman face livrări în Brașov în fiecare vineri, dar poți merge direct la fermă să-ți ridici comanda. Urmărește reportajul video din Ferma Hărman și înscrie-te la Newsletter PlatFerma, ca să rămâi la curent cu noutățile din gospodăriile fermierilor de încredere din România.

Mulțumim Lumea Satului pentru reportajul făcut cu profesionalism și dedicație.

Te încurajăm să vizitezi și tu fermele de la care dorești să îți cumperi hrana zilnică și ai să înțelegi de ce PlatFerma se dedică găsirii și promovării fermierilor și producătorilor români de încredere.

Ferma Hărman, ouă și carne de înaripate, brânzeturi și voie bună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Main Menu